Szállítási és rendelési információk

ASEA szállítási információk

Megrendelés

Termékeinket könnyen megrendelheted online a weboldalunkon keresztül, de természetesen veszünk fel rendelést telefonon és email-ben is.

Kuponkód

Amennyiben rendelkezel kedvezményt biztosító kuponkóddal, azt mindig a megrendelésnél, azon belül is a személyes adatok megadásánál lesz lehetőséged alkalmazni. Amikor kuponkódot kapsz tőlünk, (hírlevél feliratkozás szükséges hozzá) akkor azt mindig részletes információ kíséretében küldjük majd, amiből megtudhatod, hogy az adott kód állandó, időszakos, személyre vagy éppen termékre szabott kedvezményt biztosít. Fontos, hogy egy rendelésen belül, mindig csak egy kuponkódot használhatsz fel!

Fizetés

Az ASEA termékekért Magyarországon jelenleg előreutalással lehet csak fizetni. A rendelés leadásánál, illetve a megrendelést visszaigazoló automatikusan kiküldött email-ben is megtalálod a bankszámlaszámunkat, ahova a fizetendő összeget áttudod utalni. Közleményben a rendelési számot, vagy a megrendelő nevét kérjük feltüntetni. Amint a fizetendő összeg beérkezik a számlánkra, még ugyanazon a munkanapon kiküldjük a megrendelést. (A szállítás menetéről az alábbiakban tájékozódhatsz.)

Kiszállítás

Termékeinket a UPS futárszolgálattal juttatjuk el hozzád! A szállítási idő 3-4 munkanap. A UPS futár sikertelen kézbesítés esetén a következő munkanapon újra kézbesíteni a csomagot. A futárok általában telefonálni szoktak a csomag kézbesítése előtt.

Ha további információra lenne szükséged, lépj velünk kapcsolatba!

(0) Items
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel