Az ASEA redox termékek hatásmechanizmusa

Az ASEA hatásmechanizmusa

Az ASEA termékeinek hatásmechanizmusát két lépésben a legegyszerűbb megérteni!

Sejtkommunikáció 

Sejtkommunikáció

Évtizedek óta foglalkoztatja a tudósokat ez a terület, ami nem meglepő, hiszen közvetlen kapcsolat fedezhető fel a szervezetben zajló sejtkommunikációs folyamatok (Redox Signaling) és az öregedés között. A sejtkommunikációnak meghatározó szerepet tulajdonítanak a sejtegészség fenntartásában, többek között ezért is vált a sejtek közti jelátvitel napjaink egészségügyi tudományának egyik legjobban kutatott területévé. A szervezetben szinte minden létfontosságú élettani folyamat működése a sejtkommunikáció hatékonyságán múlik. A sejtkommunikációs folyamatok hatékonysága határozza meg, hogy például mennyire tud jól működni az immunrendszer, a sejtek mennyire tudják hasznosítani a különböző vitaminokat, tápanyagokat, és például azt is, hogy a bőrsejtjeink milyen gyorsan újuljanak meg. Tudományos vizsgálatok alátámasztják, hogy az öröklődő genetikaiak rendellenességek kivételével, a ma ismert összes degeneratív betegség kialakulása, károsodott, megbetegedett sejtekre vezethető vissza. Ezeknek az elváltozásoknak pedig több mint 80%-ka a nem megfelelő sejtkommunikáció miatt alakul ki.

 

Most, hogy már látjuk, mennyire függ a szervezet egészséges működése a sejtkommunikációs folyamatoktól, itt az ideje megtudni, hogy a sejtkommunikáció mitől függ a hatékonyságát illetően!?

 

Redox jelzőmolekula 

Redox jelzőmolekulák

A sejtkommunikációt az úgynevezett redox jelzőmolekulák működtetik. Ezeken a molekulákon keresztül képesek a sejtek kommunikálni egymással. A redox jelzőmechanizmus alapvető szerepet játszik az élet fenntartásában! Az emberi szervezetet alkotó, megközelítőleg 100 billió sejt, csakis a jelzőmolekuláknak köszönhetően képes az összehangolt és kifinomult működésre. Az immunsejtek működése, a károsodott sejtek felkutatása, javítása, cseréje, a szervezet antioxidáns rendszerének szabályozása, vagy a vitaminok, tápanyagok hatékony felhasználása, egytől egyig olyan folyamat, melyek a sejtkommunikációnak, vagyis a redox jelzőmolekulák jelenlétének köszönhetően működhet. A gond 12 éves korunk körül kezdődik! A sejtek születésünktől fogva rendületlenül termelik a sejtkommunikációhoz szükséges redox jelzőmolekulákat, azonban nagyjából 12 éves kor körül elkezdenek egyre kevesebb ilyen molekulát előállítani. 70 éves korunkra nagyjából már csak a 10%-kát produkálják annak a mennyiségnek, mint amit gyermekkorunkban termeltek. A redox jelzőmolekulák hiányában az idő előre haladtával sajnos hanyatlik a sejtkommunikáció, elkezdünk lelassulni, egyre gyakrabban betegszünk meg, tovább tartanak a gyógyulási folyamatok és eljön az idő, amikor már csak árnyékai lehetünk fiatalkori önmagunknak.

 

Redox jelzőmolekula

Az ASEA áttörése

A tudósok számára már régóta ismert a redox jelzőmolekulák szervezetünkben betöltött létfontosságú szerepe! Mivel szoros összefüggést találtak az öregedés és a redox jelzőmolekulák folyamatosan csökkenő mennyisége között, a történelem során világszerte több kutatócsoport is próbálkozott a szervezeten kívüli előállításukkal. Egyedül Dr. Gary L. Samuelson, orvosi atomfizikusnak sikerült a lehetetlen, a redox jelzőmolekulák szervezeten kívüli előállítása és stabilizálása az ő nevéhez fűződik. Tulajdonképpen ez az áttörés alapozta meg az ASEA létrejöttét, és ennek az áttörésnek köszönhetően, most először van lehetőségünk a sejtegészség alapját képező redox jelző háztartásunk támogatására. Az ASEA prezentációs videójához kattints ide!

Redox termékek

Redox jelzőmolekulák mindössze két helyen találhatóak meg az egész világon! A sejtjeinkben és az ASEA redox termékeiben! Az ASEA redox technológiáját, melynek a redox jelzőmolekulák szervezeten kívüli előállítását köszönhetjük több nemzetközi szabadalom védi, ezért nincs lehetőség a lemásolásukra! A szervezeten kívül a redox jelzőmolekulák egyedüli forrásai, kizárólag az ASEA termékei lehetnek!

(0) Items
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel