ASEA ajánlói program

ASEA üzleti lehetőség

Mint minden nagy felfedezés, úgy az ASEA áttörése is hatalmas üzleti lehetőséget kínál!

Az elmúlt 30 év a vitaminokról, ásványi anyagokról, antioxidánsokról, és a különböző egzotikus gyümölcsitalokról szólt, viszont üzleti szempontból ezek már nem számítanak jó üzleti lehetőségek, ugyanis ma már mindezt könnyedén megszerezheted az internetről vagy a bioboltok polcairól.

 

ASEA pénzkereseti lehetőség 

Ha üzleti lehetőséget mérlegelsz, akkor érdemes az alábbi szempontokat figyelembe venned.

  • A termék vagy szolgáltatás, amit felkínálnak mennyire egyedülálló, megkülönböztethető-e a piac többi résztvevőjétől?
  • Az egyediség, a megkülönböztethetőség fenntartható-e hosszútávon, vagy tartani kell a másolatoktól, a hasonló termékek/szolgáltatás megjelenésétől, ezzel piaci részesedést veszítve?
  • A termék vagy szolgáltatás nyújt-e valódi előnyöket a fogyasztók, felhasználók számára?

 

ASEA lehetőség 

Nézzük, az ASEA vajon megfelel-e ennek a három fontos szempontnak?

Az ASEA mindenképpen egyedülállónak nevezhető, hiszen egy tudományos áttörés eredményezte a létrejöttét, amivel nem csak a tudományban de az anti-aging termékek piacán is önálló kategóriát teremtett. Az ASEA redox termékek a világon egyedülállóak, semmihez sem foghatóak!

Nagyon fontos, hogy az ASEA egyedisége, a megkülönböztethetősége hosszú távon fenntartható! Az ASEA amerikai és nemzetközi szabadalmakkal is rendelkezik, melyek védik az úttörő redox technológiát, ami azt jelenti, hogy nincsen és hosszú ideig nem is lesz versenytárs, ugyanis az ASEA redox termékeit nem lehet lemásolni! Ez ritkaságnak számít a mai világban!

Mind közül a legfontosabb szempont, és az ASEA ennek az elvárásnak is remekül megfelel, valódi előnyöket biztosít a fogyasztók számára, amit világszerte több független tapasztalat és tudományos vizsgálati eredmények is alátámasztanak.

Az ASEA olyan dolog, amit szívesen tovább ajánl az ember a családjának, barátainak, ismerőseinek. Ha szeretnél részt venni az ajánlói programunkban, akkor egy tagsági regisztrációval ezt könnyedén megteheted!

 

ASEA üzleti előnyök 

A tagsági regisztráció előnyei (éves tagsági díj: 13.950 Ft)

  • Beszerzési áron vásárolhatod meg az ASEA termékeit.
  • Pénzkereseti lehetőséget biztosít.
  • Saját névre szóló ASEA weboldallal/webáruházzal lát el a cég.
  • Izgalmas promóciókban vehetsz részt, melyekkel eljuthatsz a világ legszebb tájaira.

Amennyiben te is szeretnél részt venni az ASEA ajánlói programjában, az alábbi linkre kattintva tudsz regisztrálni. Ha bármiben a segítségedre lehetünk, vedd fel velünk a kapcsolatot itt!

ASEA tagsági regisztráció itt!

ASEA kompenzációs terv dokumentum itt!

ASEA kompenzációs terv összefoglaló videó itt!

(0) Items
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel