Az ASEA története

ASEA vállalat

 

A felfedezés, amivel az ASEA története kezdődött...

A történelmünk során több olyan korszakalkotó felfedezést tettek már, melyek megváltoztatták az emberek gondolkodását és a cselekedeteiket, sokszor generációkon keresztül is. Magyar vonatkozásban gondoljunk csak Szent-Györgyi Albertre, akinek a C-vitamint köszönhetjük, vagy Semmelweis Ignácra az anyák megmentőjére. Korszakalkotó felfedezést köszönhetünk a Wright fivéreknek is, akik forradalmasították a repülést, és Tomas Edison-nak, akinek pedig az elektromos világítást köszönhetjük. Egy dolog általában közös a korszakalkotó találmányokban, mielőtt révbe érnének, a többség azt gondolja róluk, hogy lehetetlen. Az emberek általában hitetlenkedve fogadják a korszakalkotó ötleteket, viszont ma már biztosan tudjuk, hogy az előbb említett felfedezéseket, habár volt, amikor még lehetetlennek tartották őket, mára már mindannyiunk életét megváltoztatták.

Az ASEA-nak hasonló komoly jelentőségű tudományos áttörését sikerült elérnie, amit Dr. Gary L. Samuelsonnak köszönhetünk, és ez az áttörés szintén milliók életére lehet majd hatással. Közel két évtizedes kutatómunka és sok millió dollár befektetés után, Dr. Gary L. Samuelson orvosi atomfizikusnak sikerült oly módon átrendeznie az egyszerű sós víz molekuláris szerkezetét, hogy lehetővé vált a sejtek által termelt, a sejtkommunikációban létfontosságú szerepet betöltő redox jelzőmolekulák szervezeten kívüli előállítása.

Tulajdonképpen ez a tudományos áttörés vezetett az ASEA biotechnológiai vállalat megalapításához 2009-ben. Azóta a forradalmi redox technológia több redox termék kifejlesztését eredményezte, melyek elsősorban az egészség és a szépség megőrzését, illetve a hatékony öregedésgátlást támogatják. Az amerikai ASEA cég termékei 2012 óta érhetőek el Európában, Magyarországon is egyre több egészségtudatos család életében töltenek be hétköznapi szerepet az ASEA redox termékei.

(0) Items
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel