ASEA | Immunerősítő - sejtregeneráló redox ital

Erősítsd meg a szervezeted sejtszinten! A világ első sejtkommunikációs készítményével most megteheted!

ASEA redox ital

Mi az ASEA?

Először is mi nem?  Az ASEA nem VITAMIN, nem ÁSVÁNYI ANYAG, nem ANTIOXIDÁNS és nem EGZOTIKUS GYÜMÖLCSLÉ! Az ASEA-nak nincsen tápértéke, az ASEA nem táplálékkiegészítő! Szinte mindenki tudja, hogy a szervezetnek nagy szüksége van tápanyagokra és vitaminokra, azt viszont kevesen tudják, hogy az ASEA-ra még ezeknél is nagyobb szüksége van. Az ASEA túlmutat a hagyományos táplálékkiegészítőkön, ugyanis megvan az a képessége, hogy olyan mélységekben támogassa az egészségünket, aminek a közelében eddig semmi sem járt még! Az ASEA redox ital egyedülálló a maga nemében, a világ első és egyetlen redox jelző készítménye, melynek folyamatos vagy akár kúraszerű fogyasztása is nagyszerű előnyöket kínál!

 

Mire ajánljuk a sejtfiatalító ASEA italt?

Az ASEA ital fogyasztásával a szervezet sejtkommunikációs folyamatait támogathatjuk, ami által pozitív hatással lehetünk az olyan létfontosságú élettani folyamatokra is, mint például az immunfunkciók, a sejtvédelem vagy a sejtmegújulás. Az ASEA-val megfelelő körülményeket teremthetünk a test öngyógyító folyamatinak optimális működéséhez, ezzel elérve, hogy szervezetünk erős és ellenálló legyen. Az ASEA kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, melyek nem csak, hogy természetesek, de őshonosak is az emberi szervezetben, így e termék fogyasztása semmilyen a szervezetre káros mellékhatással nem járhat, viszont mégis rengeteg előnyt kínál.

Milyen előnyökkel jár az ASEA fogyasztása?

  • Az ASEA felgyorsítja a sejtregenerációs folyamatokat, ami miatt kifejezetten hatásos lehet: műtétek, vagy egyéb drasztikus kezelések utáni felépülésnél, nehéz fizikai munkavégzés vagy megterhelő sporttevékenység után, illetve energiahiány esetén is

  • Az ASEA fogyasztása által a sejtjeink hatékonyabb működésre képesek, így a segítségével fokozhatjuk a bevitt tápanyagok és vitaminok hasznosulásának hatékonyságát

  • Az ASEA fogyasztása által lelassíthatjuk az öregedési folyamatokat

 

ASEA - vásárlás
 

 

Kinek ajánljuk az ASEA redox italt?

Ha szeretnéd elérni a maximális egészségpotenciált, ha szeretnéd lelassítani a szervezetedben zajló öregedési folyamatokat, ha szeretnéd, hogy minden egyes sejted a maximumot tudja kihozni magából, ezáltal erős és fitt szervezetet biztosítva számodra, akkor neked ajánljuk az ASEA-t! Mindenkinek ajánljuk az ASEA-t, aki elmúlt 12 éves! A sejtek egészségének fenntartásában létfontosságú szerepet betöltő redox jelzőmolekulákat megközelítőleg csak 12 éves korunkig termelik megfelelő mennyiségben a sejtjeink. Az ASEA-nak köszönhetően a világon először nyílik lehetőségünk arra, hogy a szervezeten kívülről, külső forrásból támogathassuk a sejtjeinket és az egészségünket ezekkel a létfontosságú molekulákkal. Kattints ide, ha szeretnéd jobban megismerni az ASEA hatásmechanizmusát!

 

Milyen mennyiségben fogyaszd az ASEA italt?

Habár az ASEA-t sokszor vízként emlegetik, nem szomjoltóként fogyasztjuk! Az ASEA adagolása napi 30 ml-től, akár 360 ml-ig terjedhet. Az ajánlott napi adagolás a fogyasztás céljának függvényében változik. Azoknak akik fiatalok és egészségesek, de fontosnak tartják a prevenciót, akár napi 30-120 ml is elegendő az ASEA-ból. Az idősebbeknek, az egészségügyi problémákkal küzdőknek minimum napi 120 ml-t, de szélsőséges esetekben, legalább a feltöltődési időszakban, akár napi 360 ml-t is szoktunk javasolni. Kattints ide az ASEA fogyasztásával kapcsolatos részletes használati útmutatóért!

(0) Items
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel