ASEA sejtregeneráló az állatoknak

ASEA sejtregeneráló folyadék az állatoknak

ASEA sejtregeneráló folyadék az állatoknak

A szerző Vilmos Szabo 0 Hozzászólások

A kis kedvenceink is megérdemlik a sejtszintű törődést!

Az ASEA sejtregeneráló folyadékban található redox jelzőmolekulák nem csak az emberi szervezet sejtjeibe tudnak beépülni! Az emberekéhez hasonlóan az állatok szervezetét is sejtek építik fel, ezért az ASEA redox ital az állatoknak is nagy segítséget nyújthat egészségük megőrzésében, vagy éppen annak helyreállításában. A földön minden élőlény, ugyanolyan sejtfelépítéssel rendelkezik, és a sejtkommunikációban meghatározó szerepet betöltő redox jelzőmolekulák az emberi, állati és növényi sejtekben is egyaránt jelen vannak. A tapasztalataink azt mutatják, hogy az ASEA nagyban meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat, az állattulajdonosok sokszor hihetetlen eredményekről számolnak be. Az ASEA segít a kedvenceik felépülésben és az öregedéssel járó tünetek megszüntetésében. Külföldön egyre több helyen használják például versenylovaknál is a top forma fenntartásában és gyors regenerálódás elősegítésében is.

Hogyan adható az ASEA az állatoknak?

ASEA adagolása állatoknakAz ASEA sejtregeneráló folyadékot az emberekhez hasonlóan az állatoknál szintén lehet külsőleg és belsőleg is alkalmazni. Külső sérülések esetén az ASEA remekül alkalmazható az ASEA spray flakon segítségével, de csepegtethetjük vagy ecsetelhetjük is a problémás területekre a sejtregeneráló folyadékot. Az ASEA külsőleg történő alkalmazása általában könnyen megoldható, a termék megitatása viszont már egy másik kérdés. :) A rakoncátlan kis kedvencek nem minden esetben hajlandóak maguktól meginni az ASEA sejtregeneráló italt, azonban ilyen esetekben a termék fecskendővel vagy pipetta segítségével szájon át könnyen beadható.


Az ASEA adagolása és használata állatoknál

Adagolás:

(Az állatoknál az adagolás termettől függően eltérő lehet.)

Macskák, nyulak, vadászgörények, madarak: 30 ml / nap
Kutyák: 30 ml – 120 ml / nap
Lovak: 120 ml – 240 ml / nap


Használat:

Az ASEA beadását megelőzően és azt követően is várjunk legalább 5 percet mielőtt bármi mást enni, vagy inni adnánk az állatnak, hogy a redox jelzőmolekulák megfelelően felszívódhassanak. A legjobb, ha az ASEA-t fecskendővel adagoljuk az állatok szájába, így biztos, hogy minden cseppje a szervezetükbe kerül. Az ASEA 100 % -ban biztonságos, nem tartalmaz toxikus anyagot.

A redox jelzőmolekulák hatása tudományosan is igazolt

A világon már több független tudós és kutatócsoport kutatásai is megerősítik a redox jelzőmolekulák sejtegészségre gyakorolt hatását. Minden nap egyre több ilyen eredmény és publikáció jelenik meg a redox jelzőmolekulákkal kapcsolatosan. A pubmed.gov weboldalon mára már több, mint 15.000 tudományos cikk olvasható, melyek a redox jelző mechanizmusnak (redox signaling) a szervezetben betöltött létfontosságú szerepével foglalkozik. Az egészség fenntartásához hatékony öngyógyító folyamatokra van szükség! Az ASEA redox ital az első olyan stabil, tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke ezeknek a redox jelzőmolekuláknak, melyek segítségével tökéletesen biztonságosan, és rendkívüli hatékonysággal támogathatjuk a szervezet öngyógyító folyamatait embernél és állatnál egyaránt!

Szólj hozzá!

Szólj hozzá!


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) Items
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel