ASEA ital - A sportolók nagy kedvence

Miért használja egyre több profi sportló az ASEA italt?

Miért használja egyre több profi sportló az ASEA italt?

A szerző Vilmos Szabo 0 Hozzászólások

Nem titok, hogy a sportolóknál a teljesítő képesség, illetve a test regenerációs képességének már minimális javulása is jelentős különbségeket okozhat a sportolói célok elérésében. Különösen az állóképességi sportoknál, a szervezetre irányuló jelentős mértékű stressz miatt fokozottan van szükség a megfelelő táplálkozásra, a regenerációs folyamatok támogatására és a sejtek egészséges kémiai egyensúlyának megőrzésére. Miközben a speciális étrend és a megfelelő tréning javítják az állóképességet, a megterhelő testmozgással járó stresszhatás, beleértve az állandó energiaigényt, a kopást, az általános fizikai és szellemi fáradságot, a szervezet bizony egyre nagyobb támogatást igényel. 

Az ASEA hatékonyan képes támogatni a jelentősen igénybe vett szervezetet.

Az ASEA az első és egyetlen ma elérhető redox ital, ami két tökéletesen kiegyensúlyozott reaktív molekula készletet biztosít a szervezetnek - ugyanolyan molekulákat, melyeket a mitokondriumok természetesen termelnek a testünk minden egyes sejtjében. Ezek a rendkívül fontos molekulák támogatják a sejtjeinket tápláló energia (ATP) termelését, segítenek a szervezet antioxidáns rendszerének működtetésében, minimalizálják a sejtkárosodást, fokozzák a sejtkommunikációt és gyorsítják a gyógyulást. Tulajdonképpen az ASEA-ban található redox jelzőmolekulák javítanak minden olyan funkciót, amelyek kritikus hatással bírnak a sportteljesítmény, az állóképesség és a gyógyulási folyamatokat illetően.

Az ASEA bizonyítottan növeli a sportteljesítményt

Az ASEA, sportolókra gyakorolt ​​hatásának meghatározása érdekében egy független laboratórium tesztelte a sportolók teljesítményét az oxigénbevitel, a CO2-felhalmozódás és a szívfrekvencia mérésére tervezett állóképességi tesztben (VO2 max).

Rendkívüli eredmények születtek! A sportolók két hétig fogyasztották az ASEA redox italt, és máris nagymértékű növekedést tapasztaltak a VT-ben (ventilációs küszöbérték) - A légzési küszöbérték az a pont, amikor kifogynak a sejtek az oxigénből, ezen a ponton elfogy a levegő és elérjük a teljesítőképességünk határát. A tesztet megelőző mindössze kéthetes ASEA fogyasztás átlagosan 12% -kal növelte a légzési küszöb értéket. Egyes sportolók 30% feletti teljesítményjavulást is tapasztaltak.

Az ASEA jelenleg több ezer sportolóval dolgozik együtt, beleértve szakembereket, kollégiumokat, profi és amatőr sportolókat, hogy minél többet megtudhassunk az ASEA sportteljesítményre gyakorolt hatásairól.

Kammerer Zoltán ASEA

Nagyon szeretem ezt a terméket! Profi sportolókén a táplálékkiegészítők mindennapi szereplői az életemnek és az ASEA ezek között is meghatározó. Ha ismered a hatásmechanizmusát, akkor tudod, hogy bármilyen másik termék, amit táplálékkiegészítőként az ASEA-val együtt használsz, az jóval nagyobb hatékonyságra lesz képes. Határozottan érzem, ahogyan feltölt! Mentálisan és fizikálisan is segít abban, hogy kihozzam magamból a maximumot." Kammerer Zoltán

Szólj hozzá!

Szólj hozzá!


A hozzászólásod a moderátorhoz kerül mielőtt láthatóvá válik.

(0) Items
Tételek 0
Részösszeg 0
Vissza fel